Let op Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Bezorgen en serviceKosten

Uw aankopen worden op een van de volgende manieren geleverd:

- Bij een bestelling onder de €200,00 rekenen wij €12,95 verzendkosten. Uw aankopen worden thuisbezorgd door de pakketdienst.
- Bij een bestelling boven de €200,00 worden de aankopen door de pakketdienst gratis in Nederland thuisbezorgd.
- Bij een bestelling boven de €1200,00 worden uw aankopen met extra service geleverd. Dat houdt in dat we uw aankopen zelf komen leveren en monteren. We nemen met u de werking door en laten de mogelijkheden zien. Ook geven we onderhoudstips en kunt u met al uw vragen terecht.


Extra service

Het in elkaar zetten van een barbecue kan, zeker voor mensen met weinig ervaring, zomaar enkele uren duren. Om u deze last te besparen bieden wij onze unieke extra service aan. We komen de nieuwe barbecue zélf bij u brengen én monteren. Daarnaast laten we de werking van uw nieuwe aankoop zien en geven we handige tips en aanbevelingen.

Deze unieke service is kosteloos bij modellen boven de €1200,00.

U heeft de optie om de extra service ook bij aankopen onder de €1200,00 toe te voegen. Dit doet u door op de productpagina de Bezorgoptie naar de gewenste keuze te veranderen. Naast deze optie kunnen wij ook 1 of 2 gasflessen meenemen. Dit zijn gasflessen van Primagaz met een gasvulling van 5 kg. De gasfles blijft uw eigendom en u kunt deze omruilen tegen een volle bij de Primagaz dealer bij u in de buurt.

Beide opties worden op de productpagina van elke barbecue aangeboden.


Levertijd

Bestellingen op werkdagen voor 13:00 worden de volgende dag geleverd. Indien u producten met extra service heeft besteld wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen voor het plannen van een afspraak.

Wilt u uw aankopen bezorgd hebben buiten Nederland? Dan vragen wij u contact met ons op te nemen via deze pagina.