Bezorgen en serviceKosten

Uw aankopen worden op een van de volgende manieren geleverd:

- Bij een bestelling onder de €200,00 rekenen wij €12,95 verzendkosten. Uw aankopen worden thuisbezorgd door de pakketdienst.
- Bij een bestelling boven de €200,00 worden de aankopen door de pakketdienst gratis in Nederland thuisbezorgd.
- Bij een bestelling boven de €1200,00 worden uw aankopen met extra service geleverd. Dat houdt in dat we uw aankopen zelf komen leveren en monteren. We nemen met u de werking door en laten de mogelijkheden zien. Ook geven we onderhoudstips en kunt u met al uw vragen terecht.


Extra service

Het in elkaar zetten van een barbecue kan, zeker voor mensen met weinig ervaring, zomaar enkele uren duren. Om u deze last te besparen bieden wij onze unieke extra service aan. We komen de nieuwe barbecue zélf bij u brengen én monteren. Daarnaast laten we de werking van uw nieuwe aankoop zien en geven we handige tips en aanbevelingen.

Deze unieke service is kosteloos bij modellen boven de €1200,00.

U heeft de optie om de extra service ook bij aankopen onder de €1200,00 toe te voegen. Dit doet u door op de productpagina de Bezorgoptie naar de gewenste keuze te veranderen. Naast deze optie kunnen wij ook 1 of 2 gasflessen meenemen. Dit zijn gasflessen van Primagaz met een gasvulling van 5 kg. De gasfles blijft uw eigendom en u kunt deze omruilen tegen een volle bij de Primagaz dealer bij u in de buurt.

Beide opties worden op de productpagina van elke barbecue aangeboden.


Levertijd

Bestellingen op werkdagen voor 13:00 worden de volgende dag geleverd. Indien u producten met extra service heeft besteld wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen voor het plannen van een afspraak.

Wilt u uw aankopen bezorgd hebben buiten Nederland? Dan vragen wij u contact met ons op te nemen via deze pagina.